screenshot twitter
NBA LIGA

VIDEO: NEVIĐENA TUČNJAVA DVIJE VELIKE NBA ZVIJEZDE Sve je krenulo naguravanjem, a onda su počele letjeti šake! Moralo intervenirati i osiguranje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. listopad 2018. 11:32

Momčad L.A Lakersa upisala je poraz na domaćem parketu od Houston Rocketsa 124:115, ali susret je obilježila tučnjava dvije velike zvijezde, Rajona Ronda i Chrisa Paula.

U tijeku je bila posljenja četvrtina kada je Lakersov Ingram napravio prekršaj nad Hardenom kojega je u jednom trenutku i odgurnuo. Setephenson je odvukao Ingrama u stranu kako ne bi došlo do goreg incidenta, ali a drugoj strani još gora situacija.

Rondo i Paul krenuli su se mlatiti šakama, a vrlo brzo u čitav kaos upleo se i ostatak igrača. Čitav metež moralo je na kraju zaustaviti osiguranje, a susret je nastavljen nakon desetak minuta. POGLEDAJTE VIDEO!

Košarkaši Indiane svladali su kod kuće Brooklyn sa 132-112 u čemu je Bojan Bogdanović sudjelovao sa 15 koševa, gađajući trice 3/3, dok je Dario Šarić u tijesnoj domaćoj pobjedi Philadelphije nad Orlandom sa 116-115 ubacio 13 poena uz devet skokova, pet asistencija te po jednu blokadu i osvojenu loptu.

New York je u Madison Square Gardenu poražen od gostujućeg Bostona sa 103-101, a Mario Hezonja je u igri proveo devet minuta te ubacio dva koša i imao jedan skok.

Phoenix je poražen u Denveru sa 119-91. Dragan Bender je dobio tri minute te za to vrijeme promašio jedan šut za tricu i ugrabio jedan skok.

Linker
26. travanj 2024 22:29