Screenshot

KAKAV TRENUTAK

VIDEO: ODAKLE JE OVO UŠLO? NA ČUDESNI UBAČAJ LUKU DONČIĆA NATJERAO JE SUPARNIČKI IGRAČ! 'Rekao sam mu da puca i poslušao me...'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 15.02.2020. u 09:07

 • Prvog dana NBA All-star vikenda u Chicagu svoju su revijalnu utakmicu igrale momčadi koje su sačinjavali igrači prve i druge godine u ligi. Rookieji i tzv. sophmore-igrači, oni koji su u ligi drugu sezonu bili su podijeljeni u momčadi SAD-a i Svijeta.

  Već smo ranije naveli da je Zion Williamson, igrač američkog sastava prilikom jednog zakucavanja na minutu i deset od kraja prvog poluvremena slomio konstrukciju koša, a u preostalom vremenu do odlaska na veliki odmor dogodio se još jedan čudesni ubačaj. Ovoga puta, na suprotnoj strani.

  Naime, posljednji je napad u prvom dijelu imao Svijet, a loptu je uzeo Luka Dončić. Kad je stigao do centra, čuvao ga je Trae Young i, kako je rekao kasnije na press-konferenciji, naveo ga da šutira. Kad je slovenski mladi as bacio loptu prema košu, Young i on zajedno su gledali hoće li ući. I - ušla je!

  - Vidio sam da je htio dodati, rekao sam mu da šutira i ušlo je. Lud trenutak, to je bilo baš zabavno, kasnije smo umrli od smijeha - rekao je Young.

  U video-zapisu pogledajte sve najzanimljivije Dončićeve trenutke utakmice, a taj sjajni koš je na 26. sekundi.

   

  Iz drugih medija