reuters / USA Today Sports
KAKVA PREDSTAVA

VIDEO: OVAKO TO IZGLEDA KADA ŠIŠI 'POLUDI'! HRVAT ODIGRAO UTAKMICU SEZONE Dario Šarić još je jednom bio nezaustavljiv u dresu Philadelphije

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. prosinac 2017. 10:05

Hrvatski reprezentativac Dario Šarić odigrao je jednu od najboljih utakmica u dresu Philadelphije, ali njegova je momčad upisala poraz na gostovanju kod Chicago Bullsa 117-115. Naš je reprezentativac ukupno ubacio 27 poena i tome pridodao po jednu asistenciju i dvije ukradene lopte.

U 31 minutu koliko je proveo na parketu bio ej najbolji pojedinac susreta, uz Simmonsa i Covingtona, ali sinoć nije išlo. Najraspoloženiji u redovima Bullsa bili su Nikola Mirotić i Kris Dunn s 22 postignuta koša.

Valja istaknuti kako je ovo Šariću bila najefikasnija utakmica od početka sezone i jedan od najboljih susreta otkako je u ljeto 2016. došao u NBA ligu. S druge strane Indiana Bojana Bogdanovića također je upisala poraz na domaćem terenu od Boston Celticsa 112-111.

Hrvatski je reprezentativac ovaj susret završio sa 10 postignutih koševa, četiri skoka, dvije i jednom ukradenom loptom. Kod Celticsa je najefikasniji bio Kyrie Irving s 30 poena, dok je kod Indiane još jednu sjajnu utakmicu odigrao Victor Oladipo koji je ubacio 38 poena.

Linker
19. travanj 2024 17:16