screenshot youtube
SKUPA POGREŠKA

VIDEO: ŠARIĆ PONOVNO BRILJIRAO, ALI ONDA SE DOGODILO NEŠTO ŠTO JE ČITAVU DVORANU OSTAVILO U NEVJERICI 'Dario, pa ne možeš to napraviti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. prosinac 2017. 10:08

Philadelphija je upisala poraz na gostovanju kod Portlanda 114:110, uz još jednu odličnu partiju hrvatskog reprezentativca Darija Šarića.

Gosti su u posljednju četvrtinu utakmice ušli s 13 poena prednosti, ali je Portland u završnici preokrenuo rezultat najviše zahvaljujući Shabazzu Napieru.

Naš je reprezentativac u posljednjih pet minuta zabio i dvije trice, ali 76'ersima više nije bilo spasa te je tako upisala i 19. poraz u ovoj sezoni.

Šarić je utakmicu završio sa 25 postignutih koševa ubilježio devet skokova i ostvario četiri asistencije. Ali, utakmicu je također obilježila i nesmotrena osobna pogreška devet sekundi prije kraja kojom su gosti otišli na nedostižnu prednost. Čak je i komentator ESPN-a uzviknuo - 'Dario, pa ne možeš to napraviti'.

Također valja istaknuti CJ McColluma bio je nezaustavljiv kod domaćih s 34 poena CJ McColluma , Napier je dodao 23, dok je Jusuf Nurkić ubacio 21.

Linker
21. travanj 2024 01:00