TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Fabijan trijumfirao u šestoj sezoni, pogledajte izvedbu koja mu je donijela veliku pobjedu!

Glavnu nagradu, 40.000 kuna, u njegovo će ime Nova TV donirati udruzi "Kolibrići"
Tvoje lice zvuči poznato
 Nova Tv

Finale zabavnog showa "Tvoje lice zvuči poznato" koji već šest sezona ruši rekorde gledanosti na Novoj TV, iznjedrilo je pobjednika - to je glumac Fabijan Pavao Medvešek. Žiriju, u kojem su ove godine bili Indira Levak, Nives Celzijus, Igor Mešin i Goran Navojec doista nije bilo lako odlučiti kome do finalista dati najviše ocjene. Medvešek je izbio na prvo mjesto zbrojem broja bodova žirija sa startnima koje su natjecatelji dobili na temelju rezultata iz svih prethodnih emisija, te onih koji su podijelili svi sudionici natjecanja, u nikad napetijoj završnici.

Mladi glumac koji je tijekom sezone briljirao kao Freddie Mercury i Placido Domingo, u finalu je nastupio treći. Dao je sve od sebe da zadivi žiri i druge kandidate kao australski glumac Hugh Jackman s pjesmom ''The Greatest Show'' iz filmskog glazbenog spektakla "Najveći showman". U tome je i uspio priredivši s inače senzacionalnim pratećim plesačima pravi spektakl.

Glavnu nagradu, 40.000 kuna, u njegovo će ime Nova TV donirati udruzi "Kolibrići", humanitarnoj organizaciji koja pomaže roditeljima vitalno ugrožene djece.

Zaključnu emisiju je otvorila Neda Parmać koja je za kraj plesno-pjevačkog natjecanja na pozornicu je izašla kao ekscentrična pjevačica hrapavog i moćnog glasa Macy Gray i otpjevala veliki hit ''I Try''. Po mnogima, ovo je, uz njezinu hvaljenu transformaciju u Terezu Kesoviju u prvoj emisiji sezone, bila najbolja i najuvjerljivija izvedba.

Lu Jakelić, koja je u tri emisije ove sezone bila najbolja, u finalu je kao američka pop zvijezda Britney Spears spojila dvije pjesme, ''I'm Not A Girl'' i ''Stronger''. Glasom i kostimom mlada je Đurđevčanka očarala žiri i publiku.

Posljednju natjecateljsku točku završne večeri izveo je glumac Marko Braić kao Jennifer Lopez s pjesmom ''Dance Again''. Nimalo lak zadatak pretvorbe u latino-divu raskošnih oblina i raskošnih koreografija, Marko je i ovaj put odradio savršeno. On je u finale ušao s najviše startnih bodova, sedam. Braić je bio pobjednik u čak četiri emisije, a njegove sjajne transformacije, primjerice u Massima i Arethu Franklin, tjednima su bile tema razgovora.

Kao mnoga događanja i projekti u 2020. godini, tako će i šesta sezona showa "Tvoje lice zvuči poznato" mnogima ostati u sjećanju zbog izvanrednih okolnosti u kojima je nastala. Može se reći da se ovaj zabavni serijal razvukao na veći dio godine. Naime, prva emisija s novim voditeljima, vrckavom Majom Šuput i iskusnim Franom Ridjanom, prikazana je 8. ožujka, a nakon dvije prikazane epizode, zbog pandemije i potresa u Zagrebu, snimanje i emitiranje je prekinuto. Tako je treća epizoda prikazana tek 27. rujna ove godine.

Kroz 16 epizoda jedne od perjanica zabavnog programa Nove TV (dovoljno je reći da je svaku emisiju šeste sezone u prosjeku pogledalo gotovo 600 tisuća ljudi te je ostvarila udio u gledanosti od 40 posto), gledatelji su pratili transformacije osmero natjecatelja: glumaca Siniše Ružića, Marka Braića i Fabijana Pavla Medvešeka, fitness trenera i glumca Marija Valentića, pjevačica Lucije Lu Jakelić i Nede Parmać, komičarke Marine Orsag, te bivše pjevačice, poduzetnice Lane Klingor Mihić. U završnoj u revijalnom dijelu nastupili su i natjecatelji koji nisu ušli u finale izvodeći poznate duete koji je žiri komentirao, ali bez ocjena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:15