screenshot youtube
KAKAV PEH

BIVŠI REPREZENTATIVAC ZAISTA NEMA SREĆE Eduardo se teško ozlijedio već u prvoj utakmici za novi klub: 'Moguće da se pomaknuo vratni kralježak'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. siječanj 2018. 13:15

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, Eduardo Da Silva prije nekoliko je dana potisao jednogodišnji ugovor s poljskom Legijom koju vodi hrvatski stručnjak Romeo Jozak. Ipak, svoju prvu utakmicu za momčad iz Varšave neće pamtiti po dobrom. Naime, Dudu se u prijateljskom susretu protiv ekvadorske Barcelone ozlijedio u 59. minuti kada je na njega naletio suparnički branič Luis Caicedo.

Udarac je bio iznimno jak i Eduardo je u bolovima morao napustiti igru, a prema izvještajima iz kluba ozljeda je teže prirode.

TRENUTAK OZLIJEDE MOŽETE POGLEDATI NA 58:44 u VIDEU

- Eduardo je dobio udarac koljenom u leđa, to je vrlo vjerojatno pomaklo vratni kralježak. Ozljeda je teža jer je tijelo u trenutku udarca bilo opušteno pa nije očekivao ovako grubi nasrtaj - izjavio je nakon utakmice Romeo Jozak.

Valja napomenuti kako je u Legiju zajedno s Duduom stigao i bivši kapetan Dinama, Domagoj Antolić koji je s Poljacima potpisao trogodišnji ugovor.

Linker
18. travanj 2024 19:33