youtube
PRIJATELJSKA U SAD-U

POGLEDAJTE PREDIVNE POGOTKE KOVAČIĆA I RAKITIĆA U PRVOM EL CLASICU SEZONE Messi poslao Modrića u prazno i otvorio golijadu, Barca odnijela pobjedu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. srpanj 2017. 10:13

Prvi El Clasico sezone odigrali su Barcelona i Real Madrid u prijateljskom okršaju u SAD-u u kojem su bolji bili Katalonci s 3:2. Barca je golijadu otvorila već u četvrtoj minuti kada je Leo Messi dobio jednu loptu na 20-ak metara od gola i potom se u svom stilu sjurio u kazneni prostor gdje se elegantno oslobodio Luke Modrića i rutinski zabio za vodstvo.

Samo tri minute kasnije na scenu je stupio naš Ivan Rakitić. Neymar je probio po lijevoj strani, dao povratnu loptu za Suareza koji se spetaljao, ali srećom lopta je došla do hrvatskog reprezentativca koji topovski udarcem s ruba šesnaeterca šalje loptu u donji desni kut vratara Navasa.

Realu nije trebalo dugo da se vrati u utakmicu obzirom kako je već u 14. minuti Mateo Kovačić lijepi udarcem s ruba šesnaesterca zabio za uzjednačenje. Mogao je Asensio samo pet minuta kasnije dovesti 'kraljevski klub' u vodstvo, ali njegov pokušaj otišao je malo pored gola.

U 36.minuti izjednačenje. Mateo Kovačić sjajno se oslobodio svog čuvara i idealno uposlio Asensija koji je izbio sam pred Cillessena i poslao loptu u mrežu. U 43. minuti Katalonci su tražili jedanaesterac nakon što se Messi sjurio u kazneni prostor, no sudac nije pokazao na najstrožu kaznu.

Rezultatom 2:2 se otišlo na odmor, ali vrlo brzo u nastavku Katalonci stižu do novog vodstva, točnije u 50. minuti kada je Pique izbjegao pažnji obrane Reala i zabio za 3:2 što se u konačnici pokazalo i kao konačni rezultat.

Linker
16. travanj 2024 16:39