screenshot Twitter
ČEKA GA KAZNA

SKANDAL U ENGLESKOJ! JEDNOG OD NAJBOLJIH IGRAČA SVIJETA UHVATILA ŽUTA MINUTA Navijač mu se unio u lice, a onda je Argentincu 'pregorio osigurač'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. veljača 2018. 12:38

Nogometaši trećeligaša Wigana priredili su senzaciju izborivši plasman u četvrtfinale FA kupa nakon što su na svom travnjaku pobijedili lidera Premiershipa Manchester City 1-0.

Pogodak odluke zabio je William Grigg u 79. minuti nakon velike pogreške gostujućeg braniča Kaylea Walkera. Bio je to njegov sedmi pogodak u FA kupu ove sezone i trenutačno je vodeći strijelac ovog natjecanja.

Wigan je tako izbacio i trećeg premierligaša na putu do četvrtfinala. U prošlom kolu izbacili su West Ham, a prije toga i Bournemouth. Ipak, osim pobjede Wigana u centru pažnje bio je Argentinac Sergio Aguero koji se nakon utakmice umalo potukao s jednim domaćim navijačem. Uspio ga je zahvatiti jednim 'backspin' udarcem po licu, ali onda su stvar pokušali smiriti ostali navijači i igrači na terenu. Nije Aguero imao namjeru stati, ali sve se u konačnici ipak realtivno brzo utišalo.

Ovaj mu se prilikom slavlja na terenu unio u lice što se napadaču Manchester Cityja nije nimalo svidjelo te je krenuo u fizički obračun. Također valja uzeti u obzir i izjavu španjolskog novinara Josea Alvareza Haye koji tvrdi kako je navijač pljunuo Aguera.

Ostaje za vidjeti kako će čelnici u FA-u kazniti Argentinca, ali i Wigan bi također mogao biti sankcioniran zbog ponašanja svojih navijača.

Linker
20. travanj 2024 01:23