Screenshot
MOURIHNO SVE POTVRDIO

VIDEO: DVA TEŠKA UDARCA ZA JOSEA MOURINHA U ISTOJ VEČERI Liverpool ponizio United, Shaquiri zabio eurogol, a najgora vijest stigla je tek poslije!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. srpanj 2018. 11:47

Ludu utakmicu odigrao je noćas Liverpool na američkoj turneji i sa 4:1 do koljena potukao Manchester United. Menadžer Uniteda Jose Mourinho je u prijateljskoj utakmici pred 100.000 navijača u Ann Arboru izveo vrlo šarenu momčadi, pa su svijetla pozornice pripala Liverpoolu i junaku večeri Xerdanu Shaqiriju.

Zvijezda švicarske reprezentacije odigrala je prvu utakmicu za Liverpool, u sastavu Jürgena Kloppa su bili i strašni Mohamed Salah i Sadio Mane, pa su problemi Josea Mourinha i društva počeli već u ranoj fazi utakmice.

Upravo je Mane zabio iz jedanaesterca u 26. minuti skrivljenog baš na Salahu, izjednačio je Andreas Pereira prekrasnim udarcem iz slobodnog udarca, a potop Mourinhove momčadi uslijedio je u nastavku.

Prvo je Sturridge u 66. minuti vratio vodstvo, potom je Ojo iz penala u 74. minuti zabio za 3:1, a potez večeri i šećer na kraju izveo je debitant Shaqiri u 82. minuti.

Shaquiri je na Old Trafford stigao ovoga ljeta iz Stoke Cityja za 15 milijuna eura i odmah pokazao zašto ga je Mourinho toliko želio u svojoj momčadi. Zvijezda švicarske reprezentacije izvela je prekrasne škarice i zabila eurogol s desetak metara na oduševljenje 100.000 navijača.

I kao da sve to nije bilo dovoljno, nove loše vijesti za Josea Mourinha stigle su nakon utakmice. Stup obrane Manchester Uniteda Nemanja Matić zbog ozljede će morati propustiti početak sezone. 29- godišnji reprezentativac Srbije zbog ozljede koju vuče još od Svjetskog prvenstva nije ni nastupio na pripremama, a Mourinho je sada otkrio nove detalje.

"Matić je ozlijeđen stigao već sa Svjetskog prvenstva, a mali odmor koji je imao nije bio dovoljan da se taj problem riješi. Otputovao je u Philadelphiju kod vrhunskog specijaliste i nije napustio kliniku. Ide na hitnu operaciju", objasnio je Mourinho.

Linker
25. travanj 2024 11:42