screenshot youtube
ONO NJEGOVO

VIDEO: EPIC BROZ I NJEGOV 'KROKODIL' PONOVNO 'NAPADAJU' Reprezentativac Vatrenih i Talijanima predstavio potez koji je oduševio nogometni svijet!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. listopad 2018. 10:19

Inter je u posljednjoj utakmici 10. kola Serie A, razbio Lazio u Rimu rezultatom 3:0, a jedan od junaka pobjede bio je i hrvatski veznjak Marcelo Brozović. On je u 41. minuti postigao pogodak za 2:0, a prije i poslije toga za goste je zabijao Mauro Icardi.

U 28. minuti pogodio je za 0:1, da bi četiri minute prije poluvremena Brozović pogodio lijevom nogom sa 20 metara u donji lijevi kut. U 70. minuti Icardi je postigao i treći pogodak za goste iz Milana, koji su došli do pete uzastopne prvenstvene pobjed i drugog mjesta sa 22 boda.

Osim pogotka našeg reprezentativca valja izdvojiti i zanimljivi trenutak koji se dogodio na utakmici, točnije Epic Broz je kao i protiv Barcelone u Ligi prvaka proteklog tjedna pokušao zaustaviti jedan slobodan udarac domaćina na način da se iza svog živog zida ispružio na travnjak koliko je dug i širok.

Ovog puta udarac je odsjeo u bloku njegovih suigrača, ali da je lopta prošla njih, tu je kao osigurač bio reprezentativac Vatrenih i njegov 'krokodilski' potez kako ga je nazvao nakon njegove premijere.

Linker
20. travanj 2024 03:30