screenshot dailymotion
SUDAC U ZONI SUMRAKA

VIDEO: EVO ZBOG ČEGA JE LUKA MODRIĆ OSTAO POTPUNO ZBUNJEN Ako će se ovakve stvari događati, neće biti dobro: Ovako je izgledao cirkus u Abu Dabiju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. prosinac 2017. 23:59

Trebala je to biti predvidljiva, pomalo natjecateljski dosadna utakmica, a polufinale svjetskog kupa između Real Madrida i Al Jazira pretvorio se u senzacionalno nogometno uzbuđenje. Vidjelo smo 90 minuta prepunih uzbuđenja, svekolikih sastojaka dramatike, obrata, tehnoloških utjecaja na sudačke odluke i rezultatske neizvjesnosti koja je u konačnici pripala Realu (2:1).

Naime, 'kraljevi' su u 30. minuti poveli 1:0, ali sudac je odlučio poništiti pogodak Casemira zbog prekršaja, a onda ga je ipak priznao. Ali, nakon pregledavanje snimke nakon dvije minute i video tehnologije odlučio ga je poništiti.

Druga situacija dogodila se na samom početku drugog dijela kada je Al Jazera udvostručila svoju prednost, ali nakon toga ponovo je nastao cirkus.

Igrači Al-Jazire već su proslavili pogodak, da bi nakon tri minute ponovno reagirao sudac koji je poništio gol Boussufe zbog zaleđa. Nekoliko minuta kasnije Real je preko Cristiana Ronalda izjednačio na 1:1, da bi Bale u završnici susreta postavio i konačnih 2:1 za 'kraljeve

(NA 6.40 U SNIMCI)

- Prošle godine rekao sam nešto što se drugima nije svidjelo. Za mene je to zbunjujuće, ne znam u kojim se situacija koristi, a u kojima ne. Nekada to može pomoći, ali dok se donese neka odluka prođe puno vremena, kao danas, bio je to potpuni kaos. Ali, neka o tome drugi razmišljaju - kazao je Modrić nakon utakmice.

Linker
20. travanj 2024 15:35