Screenshot
GDJE JE PROŠLA?

VIDEO: HRVAT PROBUŠIO MREŽU I NAPRAVIO POMUTNJU NA UTAKMICI Pogledajte pogodak koji je sudac morao dva puta priznati hrvatskom junaku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. veljača 2019. 14:48

U Bakuu je u subotu odigrana utakmica 16. kola azerbajdžanskog prvenstva između Sumqayita i Karabaha, koja je završila s 2:0 za goste, a protekla je u znaku Filipa Ozobića, koji je dao prvi gol i nabacio iz kornera za Husejnovju za drugi.

Posebno zanimljiv bio je prvi gol koj je priznat, pa poništen pa opet priznat jer suci nisu bili sigurni je li lopta prošla kroz mreži ili pored.

Naime, 27-godišnji hrvataski veznak koji već treću sezonu igra u Azerbajdžanu je u 18. minuti opalio prizemnu loptu u donji desni kut, a lopta je 'probušila' mrežu i završila iza gola.

Neobičan gol možete pogledati od 1.20 minute videa

Sudac je prvo priznao pa onda brzo poništio gol što je izazvalo bijes kod gostujuće momčadi. ozobić i društvo pokazivali su sucu da je lopta prošla kroz mrežu koja nije bila dobro pričvršćena, pa je nakon novih konzultacija sudac ponovno promijenio odluku i priznao gol.

Nakon 16 kola Karabah ima 34 boda, kao i Nefči, koji je odigrao susret manje. U Karabahu igra većina reprezentativaca Azerbajdžana..

Linker
23. travanj 2024 12:26