screenshot
SMIJEŠNO, ALI I DEPRIMIRAJUĆE

VIDEO: JEDNO OD NAJGORIH SIMULIRANJA U POVIJESTI Poznati napadač pokušao iznuditi penal u maniri najgorih glumaca!

Povremeni reprezentativac Italije igrao je kratko i u West Hamu kod Slavena Bilića, a ostao je poznat i po pomalo smiješno izvedenom penalu u četvrtfinala Eura u Francuskoj kada je njegova Italija ispala od Njemačke.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. ožujak 2018. 10:18

Valencia je na gostovanju kod Seville slavila 2:0 te tako zadržala korak za Realom koji joj na trećem mjestu bježi jedan bod.

Osim dva gola Rodriga na dvije asistencije Kondogbije, utakmicu je obilježio i pokušaj igrača Valencije Simona Zaze da u 64. minuti kod rezultata 1:0 za njegovu momčad, iznudi kazneni udarac.

Talijan je potrčao za sunarodnjakom Francom Vazquezom, gurnuo glavu i bacio se kao da je dobio udarac laktom u glavu, iakio ga ovaj doslovno nije ni taknuo.

Zaza se još neko vrijeme držao za glavu s grimasom na licu, kako bi gluma bila što uvjerljivija, a onda samo nastavio s igrom jer sudac Bengoetxea na sve skupa nije ni trepnuo. Trener Valencije Marcelino izvadio ga je van par minuta kasnije.

Uistinu sramotan potez povremenog talijanskog reprezentativca koji je igrao i u Juventusu, a kratko i u West Hamu kod Slavena Bilića. Ostao je poznat i po pomalo smiješno izvedenom penalu u četvrtfinala Eura u Francuskoj kada je njegova Italija ispala od Njemačke.

Linker
25. travanj 2024 10:23