screenshot
VELIKI RADNIK

VIDEO: 'KADA SAM BIO ZABORAVLJEN OD SVIH JA NIKADA NISAM GUBIO NADU' Ovo je priča o čovjeku koji se nakon tri godine vratio u momčad Hajduka

Sportske novosti u četvrtak donose intervju s Anthonyem Kalikom. Vezni igrač koji je jesensku polusezonu gotovo zaboravljen igrao na posudbi u Rudešu, prošle nedjelje ušao je u startnu postavu pobjedničkog Hajduka u Gradskom vrtu.
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 06. veljača 2019. 23:11

Anthony Kalik (21) priča je ovog tjedna. Da postoji nagrada za najveći igrački napredak u sezoni, sigurno bi Kalik bio među ozbiljnim kandidatima u toj kategoriji. Osijek bi mogao biti prijelomnica njegove karijere u bijelom dresu.

- Za mene je to velika satisfakcija. Priznanje za uloženi trud u protekle tri sezone. Bio sam uporan, posebno u trenutku kada sam se vratio u Sydney. Imao sam problema sa ozljedom, u Sydneyu sam malo igrao, pa sam zato i htio otići na posudbu u Rudeš. Bez obzira što je u pitanju bila posljednja momčad lige, htio sam vratiti se u form. I jasno, vratiti se u Hajduk.

video: Jurica Radić

Ugovor s Bijelima Kalik ima do ljeta 2020. godine, još 15 mjeseci. Koji je cilj?

- Ostati u Hajduku. I kada sam bio u Australiji zaboravljen od svih, moj je cilj ostao isti. Uvijek je bila primarna želja igrati za Hajduk. Želio bih produžiti ugovor i još nekoliko sezona igrati za Bijele.

CIJELI INTERVJU S ANTHONYJEM KALIKOM PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI U ČETVRTAK

Linker
18. travanj 2024 23:29