screenshot

VELIKI RADNIK

VIDEO: 'KADA SAM BIO ZABORAVLJEN OD SVIH JA NIKADA NISAM GUBIO NADU' Ovo je priča o čovjeku koji se nakon tri godine vratio u momčad Hajduka

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 06.02.2019. u 22:11

 • Sportske novosti u četvrtak donose intervju s Anthonyem Kalikom. Vezni igrač koji je jesensku polusezonu gotovo zaboravljen igrao na posudbi u Rudešu, prošle nedjelje ušao je u startnu postavu pobjedničkog Hajduka u Gradskom vrtu.

  Anthony Kalik (21) priča je ovog tjedna. Da postoji nagrada za najveći igrački napredak u sezoni, sigurno bi Kalik bio među ozbiljnim kandidatima u toj kategoriji. Osijek bi mogao biti prijelomnica njegove karijere u bijelom dresu.

  - Za mene je to velika satisfakcija. Priznanje za uloženi trud u protekle tri sezone. Bio sam uporan, posebno u trenutku kada sam se vratio u Sydney. Imao sam problema sa ozljedom, u Sydneyu sam malo igrao, pa sam zato i htio otići na posudbu u Rudeš. Bez obzira što je u pitanju bila posljednja momčad lige, htio sam vratiti se u form. I jasno, vratiti se u Hajduk.

   

  video: Jurica Radić

  Ugovor s Bijelima Kalik ima do ljeta 2020. godine, još 15 mjeseci. Koji je cilj?

  - Ostati u Hajduku. I kada sam bio u Australiji zaboravljen od svih, moj je cilj ostao isti. Uvijek je bila primarna želja igrati za Hajduk. Želio bih produžiti ugovor i još nekoliko sezona igrati za Bijele.

  CIJELI INTERVJU S ANTHONYJEM KALIKOM PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI U ČETVRTAK

  Iz drugih medija