screenshot youtube
APSOLUTNI KRALJ

VIDEO: KRALJ OSVAJA AMERIKU! IBRAHIMOVIĆ POTEZOM IZ SNOVA PODIGAO PUBLIKU NA NOGE Legenda otkrila recept: 'Tražili su Zlatana i dao sam im Zlatana'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. travanj 2018. 12:01

Bivši švedski nogometni reprezentativac nije bolje mogao započeti svoju avanturu u SAD-u gdje je već u debiju za svoj novi klub L.A Galaxy postigao dva pogotka.

Domaćini su u gradskom derbiju protiv Los Angeles FC-a gubili s 3:1, ali onda je u igru ušao legendarni Zlatan. Nedugo nakon njegovog ulaska Galaxy je smanjio na 3:1, da bi u 77. minuti Ibra dalekometnim udarcem s više od trideset metara postigao izjednačujući pogodak na opće oduševljenje tribina.

Tu fešti nije bio kraj obzirom kako je Ibrahimović u posljednjoj minuti utakmice pogotkom glavom osigurao pobjedu svojoj momčadi. Nakon utakmice Zlatan je u kratkom razgovoru otkrio svoje dojomve o samo utakmici, ali i veličanstvenom debiju.

- Kod prvog gola sam vidio da je golman malo izašao i pokušao sam. Htio sam sačuvati snagu jer nisam znao koliko mogu izdržati nakon povratka na teren, ali onda sam vidio da će koljeno ipak izdržati. Ne mogu opisati osjeaj nakon ovakvog prvog gola za novi klub. Ali, kad god dođem u novi klub uglavnom zabijam, nisam htio razočarati navijače. Čuo sam ih kako govore 'želimo Zlatana, želimo Zlatana' i dao sam im Zlatana.

Linker
25. travanj 2024 03:08