Screenshot (Tweeter, Glasgow Rangers)
DEBI IZ SNOVA

VIDEO: LEGENDARNI GERRARD PREDSTAVIO HRVATA NA IBROXU, A OVAJ ODMAH ODUŠEVIO Borna Barišić upisao asistenciju u premijerom nastupu za Rangerse

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. kolovoz 2018. 20:46

U drugom kolu škotskog Premier shipa zaigrao je i donedavni kapetan osječkih Bijelo-plavih Borna Barišić. Trener Glasgow Rangersa Steven Gerrard predstavio ga je na Ibroxu u pobjedi svoje momčadi nad St. Mirrenom.

Barišić je na travnjaku bio do 62. minute kada ga je zamijenio iskusni branič Rangersa Tavernier. A debi će Borna Barišić osim po činjenici da je njegovu momčad bodrilo 50.000 ljudi s tribina pamtiti i po učinku u igri. Asistirao je C.Goldsonu za drugi pogodak Rangersa, a u 33. minuti i zaradio žuti karton.

Debi Tome Bašića u porazu Bordeauxa

U 1. kolu nogometnog prvenstva Francuske u nedjelju je Lyon na domaćem terenu svladao Amiens sa 2-0 pogocima Bertranda Traoréa (24) i Memphisa Depaya (75).

Bordeaux je kod kuće protiv Strasbourga izgubio sa 0-2, ali domaćini su od 13. minute imali igrača manje jer je stoper Pablo dobio crveni karton. Za Strasbourg su zabili Ibrahima Sissoko (68) i Nuno Da Costa (78).

Bivši Hajdukov veznjak Toma Bašić, koji je prije nekoliko dana potpisao za Bordeaux, ušao je u igru u 72. minuti.

Linker
19. travanj 2024 02:19