screenshot Twitter
KAO DA NIJE PRIJATELJSKA

VIDEO: MOJA ZEMLJA, MOJ PENAL! SVAĐA IGRAČA BORUSSIJE DORTMUND Pogledajte kako je Amerikanac hrvatskih korijena 'ukrao' loptu njemačkoj zvijezdi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. srpanj 2018. 13:19

Posljednjih nekoliko dana traju pripreme brojnih europskih klubova uoči početka nove sezone, a sinoć su na travnjak istrčali Borussia Dortmund i Liverpool. Njemci su odnijeli pobjedu 3:1, a utakmicu u SAD-u obilježila je manja svađa dva nogometaša Borussije.

Naime, Borussija je gubila 1:0 kada je Pulišić, inače Amerikanac hrvatskog podrijetla izborio kazneni udarac. Loptu je prvo u ruke uzeo Mario Götze, ali onda se pojavio Pulišić i tražio da on bude taj koji će izvesti jedanaesterac.

Borussia je gubila 1:0 kada je Pulišić, Amerikanac hrvatskog porijekla, izborio jedanaesterac. Mario Gotze je uzeo loptu i htio izvesti jedanaesterac, ali se onda pojavio Pulisic i tražio loptu.

Budući da Gotze nije htio prepustiti izvođenje penala mlađem suigraču, Pulišić mu je ukrao loptu i zatim zabio za izjednačenje. Također valja istaknuti kako je Pulišić kasnije donio i preokret svom klubu.

Linker
25. travanj 2024 02:36