screenshot Facebook
SITAN, ALI DINAMITAN

VIDEO: NAJBOLJI MALONOGOMETAŠ SVIJETA PONOVNO ODUŠEVIO SVIJET POTEZOM S DRUGE PLANETE Stvarno je čudo: Pogledajte novu čaroliju Ricardinha!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. siječanj 2018. 20:51

Slovenija je domaćin Europskog prvenstva u Futsalu 2018. koja je natjecanje otvorila remijem protiv Srbije u prvom kolu skupine A (2:2).

Domaćine je u vodstvo već u 4. minuti doveo Fetić, da bi do kraja prvog poluvremena Vehovec poslao i drugu loptu u mrežu Srbije. Ipak, gosti su se s dva pogotka Tomića u nastavku vratili u utakmicu i u konačnici uspjeli stići do boda.

S druge strane Poljska se u skupini B pobrinula za prvo veće iznenađenje na turniru gdje je protiv favoriziranih Rusa uspjela izvuči bod (1:1).

U srijedu su Portugal i Rumunjska otvorili natjecanje u skupini C gdje su Ricardinho i društvo prilično lagano uzeli prve bodove (4:1).

Najzanimljiviji trenutak susreta dogodio se u 36. minuti utakmice kada je upravo najbolji malonogometaš na sviejtu, Ricardinho pokazao svu raskoš svog talenta. Odlično se okrenuo na rubu kaznenog prostora da bi zatim popularnom rabonom svladao vratara.

Linker
23. travanj 2024 17:54