Screenshot
CRISTIANO UKRAO ŠOU

VIDEO: NAVIJAČ ULETIO NA TRENING JUVENTUSA, RONALDO U GUŽVI SKOČIO NA POLICAJCA Pogledajte kako je izgledao neočekivan potez portugalske zvijezde

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. srpanj 2019. 20:46

Igrači Juventusa trenutno se nalaze na pripremama u Kini, preciznije u gradu Nanjingu gdje će sutra odigrati prijateljsku utakmicu s Interom. Bit će to sudar i dvojice velikih trenera, s jedne strane Maurizija Sarrija, a s druge bivšeg stratega 'Stare dame' Antonija Contea.

Talijanski prvak danas je odradio posljednji trening uoči utakmice, a na istom se dogodila jedna zanimljiva situacija.

Naime, u jednom je trenutku na teren utrčao navijač koji je pokušao doći do Juveovih zvijezda. Odmah za njim je pohitalo 6-7 policajaca koji su ga zaustavili koji metar prije nego što će stići do igrača torinskog sastava.

Dok je većina Juventusovih igrača mirno stajala i promatrala situaciju, šou je ukrao Cristiano Ronaldo koji je u šali naskočio na jednog policajca. Gospodinu u plavoj košulji na prvu nije bilo jasno što se događa pa se sa zbunjenim izrazom lica okrenuo prema portugalskoj zvijezdi. Ronaldo je sve to popratio s osmijehom, a policajac na kojeg je naskočio samo mu je rukom pokazao da se smiri.

Linker
27. travanj 2024 00:39