TO SE NE ZABORAVLJA

VIDEO: NIKO KRANJČAR ODUŠEVLJAVAO TRIKOVIMA NA SLAVNOM TURNIRU Pogledajte potez zbog kojeg je zagrebački velemajstor dobio ovacije u Splitu!

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 27.12.2018. u 09:43

 • Pobjedom Kaurija okončan je 17. Memorijalni turnir “Četiri kafića”, tradicionalni već događaj malog baluna koji se dan poslije Božića, na Svetog Stjepana priređuje u Splitu, a najveći aplauz dobio je miljenik Niko Kranjčar, ali i Ivan Klasnić.

  I ovaj put na Gripama u Velikoj dvorani, okupilo se preko 4000 gledatelja, što znači i visok novčani doprinos humanitarnoj akciji, sredstva se prikupljaju za Centar Mir u Rudinama, osobama s posebnim potrebama.

  Dolazak Nike Kranjčara i Ivana Klasnića prije svih oduševio je publiku, digli su se na noge i dugo ih otpozdravljali. Naročito Niki, davnašnjem splitskom ljubimcu otkako je 2005., prije 14 zima iz Dinama došao u Hajduk.

  Zanimljivo je da su i Kranjčar i Klasnić ispali u polufinalu, ali kako da robuješ imaginarnim pravilima, kad si takve veličine dozvao, a oni rado došli. Pa su svaki pojačali nove momčadi u finalu, po odluci organizatora.

   

  I bio je to pun pogodak. Niko je oduševljavao potezima, a jedan takav postao je hit na društvenim mrežama. Kranjčar je u jednoj akciji majstorski izmiješao obranu protivničke momčadi, i šteta je samo što lob koji je uputio nakon 'rošade' nije završio u meži. No svejedno je njegov potez nagrađen ovacijama u dvorani, a na kraju i završio na društvenim mrežama i YouTubeu.

  "Uvijek je postojao poseban feeling i uzajamna veza između mene i ljudi iz Splita i Dalmacije koji su me fino primili kad sam dolazio u Hajduk iz Dinama. Pružili su mi luku mira, kad mi je bilo najteže. Najvažnije je pomoći ljudima kojima je to potrebno. Rekao sam vam prije par dana, pozvao me Mornar i dolazim... Uživao sam", rekao je Kranjčar nakon utakmice.

   

  Iz drugih medija