Screenshot
DVA POTEZA ZA NAJAVNE ŠPICE

VIDEO: 'OVA USPORENA SNIMKA JE NEŠTO NAJBOLJE ŠTO SAM VIDIO U NOGOMETU' Pogledajte zašto se dan poslije svijet divi Messijevom promašenom slobodnjaku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. veljača 2017. 13:19

Barcelona i Atletico Madrid odigrali su sinoć novi klasik u polufinalu Kupa Kralja, a osim tri isključenja, poništenog golu Griezmanna i sretnom prolazu Barçe, dan poslije ponovno se priča o čudesnoj formi Lionela Messija.

Barcelonina megazvijezda na početku godine igra u zastrašujućoj formi, kritičari njegov nogomet opet nazivaju 'razinom iznad svih', a slično je bilo i utorak navečer.

Iako nije zabio, čudesni Argentinac oduševio je Camp Nou s dva poteza - fantastičnim solo-prodorom u prvom poluvremenu nakon kojega je Suarez zabio prvi gol, a na društvenim mrežama se klanjaju slobodnom udarcu koji je, nažalost po nogomet i navijače, odsjeo na prečki.

'Ova usporena snimka je nešto najljepše što sam vidio u nogometu', 'Da je ovo ušlo, bio bi to jedan od najljepših golova svih vremena', samo su neki od stotina komentara koje je izazvao Mesijev potez. Uživajte...


FREE KICK


Magnificante

Linker
24. travanj 2024 01:09