Screenshot / Facebook
ZASLUŽIO JE

VIDEO: POGLEDAJTE KAKO SE PREPUNI SANTIAGO BERNABEU NAKLONIO HRVATSKOM MAESTRU Luka zaradio ovacije, a onda počastio navijače sjajnom asistencijom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. rujan 2018. 00:13

Luka Modrić po prvi put je zaigrao od prve minute za Real Madrid otkako se vratio s Mundijala u Rusiji. Najbolji nogometaš Europe bio je u udarnoj momčadi protiv Leganesa, ali prije same utakmice 'kraljevski klub' je svojim navijačima predstavio trojicu nogometaša koji su uzeli nagrade na Uefinoj dodjeli u Monte Carlu.

Kostarikanac Keylor Navas okitio se naslovom najboljeg vratara, Sergio Ramos proglašen je za nejboljeg braniča, dok je maestro hrvatske nogometne reprezentacije proglašen najboljim veznjakom i nogometašem godine.

Trojac je zajedno sa svojim nagradama izašao pred prempuni Santiago Bernabeu, a naš je reprezentativac pokupio najveće ovacije.

Screenshot / Facebook

OVDJE POGLEDAJTE VIDEO!

Iako je Leganes na poluvremenu držao 1:1, Real je u nastavku utakmice uspio stići do vodstva, a kod trećeg je pogotka 'kraljevskog kluba' Benzemi asistirao upravo Luka Modrić. Maestro je petom na rubu kaznenog prostora proslijedio za Benzemu koji je potom opalio s dvadesetak metara iskora i poslao loptu u mrežu.

OVDJE POGLEDAJTE ASISTENCIJU I POGODAK

Linker
24. travanj 2024 17:30