David Ramos/Getty Images

NASMIJAO BARCINE ZVIJEZDE

VIDEO: RAKITIĆEVA 'DOBRODOŠLICA' GRIEZMANNU EKSPRESNO POSTALA HIT Francuz će zbog hrvatskog veznjaka teško zaboraviti prvi trening s novim suigračima

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 15.07.2019. u 17:29

 • Nakon nekoliko mjeseci sapunice Antoine Griezmann postao je igrač Barcelone. Francuski napadač u ponedjeljak se priključio novim suigračima na svom prvom treningu otkako je njegov transfer iz Atletica na Camp Nou postao služben.

  Zvijezda za koju su Katalonci Madriđanima platili čak 120 milijuna eura imat će po čemu pamtiti ovaj dan. Naime, suigrači iz Barce dvaput su mu na prvom treningu provukli loptu kroz noge, a sve su to zabilježile kamere koje su ga u stopu pratile. Snimka je odmah postala hit te je jedna od glavnih vijesti u španjolskim medijima.

  Francuz se prema prikazanom dobro uklopio u novo društvo te je s osmjehom i u dobrom raspoloženju reagirao na svoj trenutak naivnosti, ali i genijalnosti suigrača među kojima se nalazio i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

  Naime, upravo je Raketa zaslužan za jedan od dva upečatljiva poteza. Nakon što je po drugi put na treningu nasjeo na istu foru, Griezmann je u šali odgurnuo Vatrenog i nastavio s treningom.

   

  Iz drugih medija