Christian Kaspar-Bartke/Getty Images for AUDI
AUDI KUP

VIDEO: RASPOLOŽENI BENZEMA S TRI GOLA BRILJIRAO U POBJEDI REAL MADRIDA Pogledajte čak osam pogodaka s atraktivne utakmice u Münchenu

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 31. srpanj 2019. 22:03

Real je osvojio treće mjesto na turniru Audi Cupu u Münchenu pobjedom nad Fenerbahčeom 5:3.

Karim Benzema raspucao se i s tri gola trasirao put do pobjede, ali su je donijeli tek Nacho i Mariano Dias. Prvi je svoj gol Benzema zabio nogom, iz blizine, nakon što je primirio dodavanje Viniciusa i uputio šut kraj golmana, a drugi i treći glavom, u oba navrata poslije centaršuta s desne strane.

Fenerbahče je poveo golom Rodriguesa iz Zelenortske Republike u 6. minuti, a i izjednačio na 2:2 preko Dirara u 35. minuti, što je bio ishod prvog poluvremena. Tufan je šutom sa 25 metera još jednom poravnao, na 3:3 u 59. minuti, međutim Real je, nakon pregršt zamjena na obje strane, bolje odigrao završnicu. Nacho je natrčao na šut Mariana za 4:3, a sam Mariano u 80. minuti pogodio za 5:3.

Luka Modrić ušao je na teren u 73. minuti umjesto Isca. Trener Zinedine Zidane je dijelom promiješao ekipu, Sergio Ramos nije ni igrao. U kratkom vremenu vidjelo smo od Luke i lijepo proigravanje, ali i izgubljenu loptu na za njega netipičan način kraj aut crte.

Linker
19. travanj 2024 02:43