Ronaldo novinari
 screenshot youtube
PORTUGALAC NEMA MIRA

VIDEO: RONALDO ISPALIO SAMO DVIJE REČENICE I VIŠE GA NITKO NIŠTA NIJE PITAO Portugalac srušio tri rekorda u jednoj večeri, pa se obrušio na novinare

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. studeni 2017. 00:34

Real Madrid je visokom pobjedom na Cipru protiv APOEL-a osigurao plasman u osminu finala Lige prvaka, a jedan od junaka večeri bio je Portugalac Cristiano Ronaldo koji se na listu strijelaca upisao dvaput. Također valja istaknuti kako je Ronaldo na Cipru srušio čak tri rekorda. Sa svoja dva pogotka stigao je do 18 golova u Ligi prvaka u jednoj kalendarskoj godini, što još nije uspjelo nikome.

S 98 golova za Madriđane u Ligi prvaka postao je igrač s najviše golova za jedan klub u tom natjecanju i tako pretekao Lionela Messija, dok je dodavanjem za Benzemin pogodak stigao do brojke 27 kada su u pitanju asistencije u posljednjih deset godina.

Ronaldo ove sezone u španjolskom prvenstvu ne briljira dok s druge strane u Europi ima zapaženiju ulogu u dresu 'kraljevskog kluba', ali bez obzira na sve odlučio se nakon utakmice protiv APOEL-a obračunati s nekim novinarima u mix zoni.

- Ja kažem jedno, a vi napišete nešto drugo. Pa zašto me onda išta pitate?!'

Ronaldo je ovdje aludirao na napise u medijima koji su prenijeli njegove izjave povodom Realovog lošeg ulaska u sezonu u La ligi.

Portugalac je vrlo vjerojatno ljut zbog vlastitih i momčadskih loših partija u Primeri, gdje Real nakon 12 kola zaostaje čak deset bodova za Barcom, pa je samo čekao dolazak u LP kako bi iskalio bijes na novinarima.

Linker
19. travanj 2024 05:29