Screenshot
STVARNO NEŠTO POSEBNO

VIDEO: ŠTETA ŠTO ZA NJEGA NISMO ČULI PRIJE Totalni anonimus izazvao euforiju na internetu: 'Ovo je najljepši gol 2017. godine!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. ožujak 2017. 12:51

Pregršt prekrasnih golova vidjeli smo proteklog tjedna u Ligi prvaka i nacionalnim prvenstvima na svim stranama svijeta, ali jedan od najljepših djelo je nogometaša za kojega do danas sasvim sigurno niste čuli.

Do prije par dana potpuno nepoznati nigerijski napadač Sikiru Olatunbosun, koji igra u nigerijskoj Premier ligi, postao je internetski hit nakon što ga je CNN svrstao na vrh svoje ljestvice najljepših golova tjedna, ispred Rominog veznjaka Radje Nainggolana, Yourija Tielemansa iz Anderlechta i Joeya Jonesa iz engleskog niželigaša Wokinga.

Olatunbosun igra u nigerijskoj Premier ligi, i to za klub neobičnog imena Mountain Of Fire And Miracles FC, koji je u vlasništvu nigerijske pentakosne crkve.


Sikiru Olatunbosun miracle goal - MFM vs Rangers

Gol koji je zabio zaista je nešto posebno, i možete ga pogledati u videu, a izazvao je oduševljenje na društvenim mrežama - 'Ovo je kandidat za najljepši pogodak godine', 'Nevjerojatna tehnika', 'Ma ovo je gol 2017. godine", samo su neki od komentara.

Inače, Mountain Of Fire And Miracles FC pobijedio je kod kuće Enugu s 2:1.


0-1 Radja Nainggolan Goal 12.02.2017 HD

Linker
18. travanj 2024 02:44