youtube
REZULTAT NIJE BIO VAŽAN

VIDEO: SUZE I MORE EMOCIJA! ČITAVI NOU CAMP SE POKLONIO PREŽIVJELOM IGRAČU CHAPEOCOENSEA Ivan Rakitić asistirao u visokoj pobjedi Barcelone!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. kolovoz 2017. 01:33

U prijateljskoj utakmici u sklopu Joan Gamper Trophyja snage su odmjerili Barcelona i brazilski Chapecoense, ali, u ovoj utakmici rezultat je bio zadnji u mislima svih okupljenih. Domaćin je slavio 5:0, ali poseban je doček imao Alan Ruschel. Kapetan Chapecoensea odigrao je nekoliko minuta, a pri izlasku s travnjaka zaradio je ovacije kompletnog stadiona.

Također valja napomenuti kako je kompletna zarada od prodaje ulaznica otišla brazilskom klubu. Ruschel je preživio nesreću zbog nevjerojatne sreće. Naime, direktor kluba Cadu Gaucho ga je zamolio da se premjesti jer je sjedio u zadnjem dijelu aviona s jednim novinarom.


Chapecoense Crash Survivor Alan Ruschel Gets A... by RussellLerman

"Nisam se želio premjestiti, ali su me nagovorili. To mi je spasilo život," ispričao je Ruschel.

Nesreću je preživio i njegov suigrač Jackson Follmann (25), međutim njemu su liječnici morali amputirati jednu nogu. No, brazilski vratar nije odustao od sportske karijere te želi nastupati za brazilsku paraolimpijsku reprezentaciju.


Barcelona (Esp) 5-0 Chapecoense-SC (Bra) - All... by football365life2

Kada je sama utakmica u pitanju Barcelona je demonstrirala svoju silu, a pogotke za Katalonce zabijali su Deulofeu u 6. minuti (na asistenciju Ivana Rakitića), Sergio Busquets u 11, Lionel Messi u 28., Luis Suarez u 55, te Denis Suarez u 74. minuti susreta.

Linker
20. travanj 2024 10:55