screenshot dailymotion
SVIMA PAO MRAK NA OČI

VIDEO: UZAVRELE STRASTI! HRVAT NASKOČIO NA NOGOMETAŠA CRVENE ZVEZDE, A ONDA JE KRENUO METEŽ Sudac je imao pune ruke posla u dramatičnoj utakmici

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. kolovoz 2018. 00:50

Momčad Crvene zvezde izborila je nastup u Ligi prvaka nakon što je u uzvratnoj utakmici odigrala protiv 2:2 protiv Red Bulla. Nakon što u prvoj utakmici u Beogradu nije bilo pogodaka, u uzvratu u Austriji se opasno zahuktalo. Domaćini su imali mirno vodstvo od 2:0, ali se Zvezda u nastavku susreta uspjela vratiti i izjednačiti rezultat.

Na terenu se vodila velika bitka, a u jednom su trenutku počele i frcati iskre. Naime, nakon jednog zračnog duela srpski nogometaš Milan Pavkov ostao je ležati na terenu, da bi ga potom potencijalni hrvatski reprezentativac Marin Pongračić u pokušaju da izbije loptu nagazio kopačkom.

Prvi dojam je kako nije bilo nekakve namjere, ali sam događaj iznimno je iznervirao čitavu momčad Crvene zvezde čiji su igrači odmah nasrnuli na Pongračića. Nakon kraće svađe sudac je u konačnici podijelio nekoliko žutih kartona i smirio buru na travnjaku.

Također valja napomenuti kako su po posljednjem sučevom zvižduku Delije utrčale na teren kako bi sa svojim nogometašima proslavili veliki uspjeh kluba.

Linker
26. travanj 2024 20:30