Screenshot
KAKVA IDEJA

VIDEO: VATRENI GENIJALAC ZAMALO ZABIO GOL S 'POLA IGRALIŠTA', ASISTIRAO, POGODIO PREČKU... Pogledajte što je sve večeras izvodio hrvatski majstor!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. listopad 2017. 00:05

Nogometaši Intera već su u prvom poluvremenu najavili da neće Sampdoriji prepustiti bodove u prvoj utakmici 10. kola Serie A koja je večeras odigrana na San Siru (3:2). Inter je na odmoru imao sigurnih 2:0 (zabili su Škriniar i Icardi), a samo su centimetri falili da se u strijelce upiše večeras možda i najbolji igrač domaćina Ivan Perišić.

Hrvatski majstor u 29. je minuti sjajno iskoristio veliku pogrešku vratara Puggionija koji mu je jednu loptu ispucao ravno u noge, Perišić je iz prve opalio po golu s više od 40 metara, ali lopta je pogodila vratnicu i odbila se natrag u ruke Puggioniju.

Perišić je odigrao sjajno prvo poluvrijeme, ali junak večeri ponovno je bio kapetan Icardi koji je u 55. minuti zabio i svoj drugi gol te praktički riješio pitanje pobjednika. No, i tu je svoju ulogu odigrao Perišić kao asistent u situaciji kad je mogao i sam pucati po vratima.

Na kraju je hrvaski as mogao i zabiti, dogodilo se to u 64. minuti kada ga je odlično proigrao upravo Icardi, ali Hrvat je iskosa, iz jako teške situacije pogodio gredu.

Inter je na kraju ponovno morao strahovati, gosti su u 86. minuti smanjili na 3:2 preko Quagliarelle (na 3:1 je prethodno smanjio Kownacki), ali konačna pobjeda ipak nije dovedena u pitanje.

Perišić je odigrao cijeli susret za Inter i bio je asistent za treći gol, dok je Ivan Strinić susret odgledao s klupe gostiju.

Inter je s 26 bodova preuzeo vodstvo ispred Napolija (25), Juventusa (22) i Lazija (22), koji imaju po utakmicu manje.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
26. travanj 2024 05:13