REUTERS/Sergio Perez
MISTERIOZAN RASTANAK

'VOLIO BIH, ALI NE SMIJEM PRIČATI O TOME KAKO SAM NAPUSTIO REAL MADRID' Odlazak nekadašnje zvijezde još uvijek je obavijen velom tajne

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. travanj 2019. 19:51

Prošloga ljeta Fabio Coentrao, nekadašnji lijevi bek portugalske reprezentacije, vratio se u Rio Ave, klub u kojem je napravio prve profesionalne nogometne korake. Portugalac se kući vratio iz Sportinga, iako je formalno bio igrač madridskog Reala. Točnije, Portugalac je kao igrač Reala odradio dvije posudbe - prvu u Monacu, a drugu u Sportingu, nakon čega je postao slobodan igrač pa potpisao s Rio Aveom.

Coentrao je u Realu odigrao 106 utakmica u svim natjecanjima, postigao je samo jedan gol, i na kraju se s Realom razišao. Očito, na ružan način.

- U klubu se svašta događalo na početku sezone. Kada bih vam mogao objasniti što se sve dogodilo 31. kolovoza, bilo bi vam jasno kroz što sam prolazio. Volio bih pričati o tome, ali ne smijem, rekao je Coentrao za portugalski nogometni dnevnik A Bola.

Portugalac, međutim, priznaje da u široj slici ipak nije sve tako crno.

- Izgradio sam prekrasnu karijeru, igrao sam za najbolje momčadi na svijetu. Ne želim sada razmišljati o tome gdje sam mogao biti. Ovdje sam i sve što želim je pomoći Rio Aveu da ostane u prvoj ligi, kaže Coentrao.

To ne bi trebao biti poseban problem. Nakon odigranih 28. kola Rio Ave se nalazi na desetom mjestu sa sedam bodova više od Tondela, šesnaeste momčadi na ljestvici. U dresu novog-starog kluba Coentrao je ove sezone odigrao sedamnaest utakmica.

SPORTSKE NOVOSTI OD SADA I NA INSTAGRAMU! KLIKNI OVDJE

Linker
26. travanj 2024 13:43