Bongarts/Getty Images
PROMJENA NA KLUPI BAYERNA

VRATILI GA DA SPASI STVAR, ALI USKORO PONOVNO POSTAJE BIVŠI Legenda BiH nogometa otkriva: Bavarski gigant uskoro dobiva novog trenera!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. prosinac 2017. 11:42

Bayern uskoro dobiva novog trenera, a točno ime nasljednika Juppa Heynceksa trebali bi saznati već početkom iduće godine. Vijest je to koju je za Sky otkrio Hasan Salihamidžić, sportski direktor njemačkog giganta.

Legenda Bayerna i BIH reprezentacije time je zapravo i potvrdila da će se klub držati dogovora postignutog sa 72-godišnjim trenerom koji je početkom listopada službeno potvrđen kao nasljednik Carla Ancelottija. Još je tada bilo poznato da će Nijemac klub voditi samo do kraja aktualne sezone.

Podsjetimo, talijanski je strateg dobio otkaz nakon što je u Parizu s 3:0 stradao od PSG-a. Bavarski klub je vraćanjem Heynceksa ponovno zaigrao ljepši i kvalitetniji nogomet čemu svjedoči i situacija u kojoj s čak šest bodova prednosti nad drugoplasiranim Leipzigom predvodi tablicu Bundeslige.

-Krajem siječnja, početkom veljače će se otprilike znati. Moramo polako gledati prema tome tko će biti idući trener - otkriva Salihamidžić.

Poznati si i neki uvjeti koje bi trebao ispunjavati novi strateg, a među njima su poznavanje njemačkog jezika i kreiranje prepoznatljivog stila igre.

Linker
25. travanj 2024 03:06