Screenshot
STRAHUJE ZA ŽIVOT

ZBOG ONOGA ŠTO JE NAPRAVIO VELIKOJ NOGOMETNOJ ZVIJEZDI ŽIVOT MU SE PRETVORIO U PRAVI PAKAO 'Tjedan dana nisam izašao iz kuće, živim u strahu...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. svibanj 2019. 19:29

Protokolarni završetak utakmice finala francuskog kupa između PSG-a i Rennesa obilježio je incident u kojem je glavnu ulogu imao Neymar. Brazilski napadač, najskuplje pojačanje u povijesti pariškog kluba, tijekom penjanja u svečanu ložu udario je navijača Marcu Nelsona koji se sada prvi puta oglasio u javnosti.

Napadnuti navijač tvrdi da je cijela stvar otišla predaleko.

"Dijelim svoju priču kako bih odgovorio onim ljudima koji misle da želim zaraditi od ovog skandala. Nisam zaradio ni jedan jedini euro. Da sam htio, tužio bih igrača, ali nisam. Danas živim u strahu od zlostavljanja i pokušavaju mi nametnuti da sam ga vrijeđao na rasističkoj osnovi" požalio se Nelson.

"Ljudi su dijelili moju adresu preko društvenih mreža, jednostavno je otišlo predaleko. Nisam izašao iz kuće tjedan dana, a i kada izađem nikada nisam sam. Želim da se nađem sa Neymarom, da popričamo i izgladimo stvari. Želim prošetati ulicom, a da ne budem, u strahu sam da će me PSG ultrasi napasti", dodao je.

Brazilca sigurno čeka žestoka kazna za ovaj incident, a spominje se i suspenzija od čak osam utakmica što bi drugim riječima značilo da će propustiti kraj ove i početak iduće sezone.

Linker
08. svibanj 2024 06:54