PRIPREMNE UTAKMICE

BJELOVARKE NAJAVILE SJAJNU SEZONU Slavile na mini turniru u konkurenciji Csurga i Borca

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. kolovoz 2019. 13:19

Nakon desetak dana priprema ŽRK Bjelovar bio je uspješni organizator mini turnira na kojem su uz domaće rukometašice sudjelovale i rukometašice mađarskog Csurga i banjalučkog Borca. U tom prvoligaškom troboju najviše uspjeha imale su rukometašice Bjelovara koje su u svojoj prvoj utakmici lakoćom savladale Banjalučanke rezultatom 27:10, da bi bile uspješne i u drugom susretu u kojem su puno boljom igrom pobijedile gošće iz Mađarske, koje inače vodi hrvatski stručnjak Mato Matijević, rezultatom 36:26.

Iako su nastupile oslabljene za ozlijeđenu Nikolinu Tvorić koja do sada nije odradila ni jedan pripremni trening, za Ivanu Dragišić koja je obnovila staru ozljedu, za Anu Čagalj koja je imala lakšu operaciju koljena i za Magdalenu Nikšić koja je ozlijedila prst, rukometašice Bjelovara ostavile su dobar dojam. Uz raspoložene i efikasne Karmelu Pokopac, Josipu Mamić, mlade Emu Guskić i Luciju Ivanda, svoje prve minute u dresu ŽRK Bjelovara odigrala je i Slavica Schuster koja se pokazala kao veliko pojačanje.

- Zadovoljan sam viđenim, iako rezultati ne govore ispravno o odnosu snaga na parketu. Naime, Csurgo je sjajna ekipa koja je protiv nas nastupila odmah nakon odigrane prve utakmice i tako umorna nije imala previše šansi za uspjeh. Mene veseli naša igra koja je u oba pravca bila obećavajuća, s time što ćemo biti još bolji kad nam se vrate naše ozlijeđene rukometašice - nakon turnira kazao je Hrvoje Cikoja, trener ŽRK Bjelovara koji u sljedeću srijedu gostuje na super jakom turniru u Grudama na kojem će uz domaće Grude i ŽRK Bjelovar nastupiti i Budućnost iz Podgorice i Podravka Vegeta iz Koprivnice.

Linker
20. travanj 2024 14:12