YouTube screenshot
ISPRAĆEN ZVIŽDUCIMA

VIDEO: POGLEDAJTE SRAMOTAN ISPAD POZNATOG TENISAČA! Zbog incidenta epskih proporcija stigla i kazna: Morat će platiti dvostruko više od zarade!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. kolovoz 2018. 10:45

Francuski tenisač Benoit Paire poznat je kao velki talent tankih živaca, teniski as koji može dobiti svakoga kada ukroti svoj nevjerojatan temperament, ali vrlo često mu to ne uspijeva. Tijekom godina smo već navikli na njegove ispade na terenu, ali ono što je napravio u 1. kolu ATP turnira u Washingtonu nadmašuje sve dosadašnje ispade.

55. tenisač svijeta je jučer u 1. kolu izgubio od Marcosa Baghdatisa 6:3, 3:6, 6:2, nakon što se njegova igra potpuno raspala u trećem setu, a on kod rezultata 4:2 doživio pomračenje uma na terenu.

Paire je, naime, kod rezultatat 4:2 za Baghdatisa, izgubio još jedan svoj servis, i to nakon što se poskliznuo i pao kod jednog smasha. To ga je potpuno izbacilo iz takta. Razbio je reket u rijetko viđenom izljevu bijesa, a nije se zaustavio niti kad je došao do svoje klupe. U tim trenucima ga je i Baghdatis pokušao utješiti, ali nije uspio. 29-godišnji Francuz na kraju nije ni odigrao meč-poen, zaustavio je lopticu usred igre, razbio još jedan reket i uz zvižduke otišao s terena.

Francuski tenisač morat će platiti 16.500 dolara kazne zbog incidenta kojeg je izazvao nakon poraza u prvom kolu teniskog ATP turnira u Wasingtonu.

Kazna koju je odredio ATP je dva puta veća od zarade koju je Paire ostvario igranjem na turniru.

Linker
23. travanj 2024 11:58