Screenshot

ZA ANTOLOGIJU

VIDEO: PREPOZNAJETE LI I VI ONAJ STARI FANATIZAM? Pogledajte što je Mirjana radila legendarnoj Steffi Graff prije 18 godina u Wimbledonu!

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 25.01.2017. u 21:55

 • Kako je dobro i moćno igrala Mirjana Lučić u mladim danima svoje karijere prisjetio se u razgovoru za Sportske novosti njezin prvi trener Ivan Bezinović.

  "U njenoj igri i njenom ponašanju prepoznajem fanatizam koji ju je krasio otkako je uzela reket u ruke. Nikada njoj nije bilo teško trenirati. Po kiši i snijegu, po najvećoj zimi. Stavila bi rukavice i trenirala u našem teniskom centru", kaže Bezinović u razgovoru za SN.

  Cijeli razgovor s trenerom Bezinovićem možete pročitati u četvrtak u Sportskim novostima, a kako je to izgledalo prije gotovo 20 godina zorno prikazuje video meča s legendarnom Steffi Graf iz 1999. godine.

   

  Bilo je to Mirjanino prvo pojedinačno polufinale na Grand Slam turnirima, imala je 16 godina, svjetski broj 134. i set prednosti protiv legendarne Njemice, koja je tada imala 29 godina.

  Na kraju je završilo 7:6, 4:6, 3:6 za 14 godina stariju tenisačicu, i jednu od najboljih svih vremena. Pogledajte sažetak tog antologijskog meča, i jučerašnji nastup protiv Karoline Pliškove.

   

  Iz drugih medija