Zagreb, 180220. Stadion Maksimir.
GNK Dinamo media day, druzenje sa igracima Dinama koji su produzili i potpisali nove ugovore.
Na fotografiji: Igor Jovicevic, Zoran Mamic, Robbie Burton, Matias Godoy, Amra Peternel, Danijel Subotic, Mario Cuze, Petar Stojanovic, Mirko Barisic, Nikola Moro, Marin Leovac, Nenad Bjelica.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX CROPIX

MAKSIMALNO FOKUSIRAN

VIDEO: OTKRIO JE TAJNU KAKO NABRIJAVA DINAMOVE FAKINE 'Stavljam si golemi pritisak na leđa, a radim to iz samo jednog razloga!'

AUTOR:
  • Vjekoslav Paun

 • OBJAVLJENO:
 • 13.03.2020. u 20:43

 • Igor Jovičević sjajno vodi juniore Dinama i ove sezone u Ligi prvaka. Četvrtfinale, nova sjajna sezona za Modre...

  "Prvo, sretni smo što smo uopće došli do tog statusa da se drugu godinu u nizu borimo za Final Four, što nam je veliki cilj doći do tog mini turnira u Nyonu. Pogotovo nakon prošlogodišnjeg četvrtfinala gdje smo poslije izvođenja penala otišli u suzama u Zagreb", reći će Igor kojeg smo posjetili na jednom od treninga.

  Što je možda drugačije u odnosu na prošlu sezonu?

  "Mislim da smo u cijeloj ovoj grupnoj fazi, ne samo u Münchenu, pokazali jedan gard, jednu ozbiljnost, jedno zajedništvo koje nas je okrunilo mogućnošću da se borimo za Final Four. Jer nije bitan samo konačan rezultat, bitan je taj proces, kako si došao do njega i igrači su svjesni da samo mukotrpnim radom da samo kilometražom možeš zaslužiti tako jedan privilegij."

  Igor nam je potom otkrio tajnu kako nabrijava svoje "fakine", koji su glavni aduti Dinama, a progovorio je i kako se nosi s - pritiskom. Sve te zanimljive odgovore potražite u našem video prilogu...

   

  Iz drugih medija