‘SRAMOTA‘

Kapetan Hajduka poludio na trolere koji su sprdali pokradenu staricu: ‘Neradnici i jadnici!‘

Nepoznati počinitelj provalio je u konobu u vlasništvu 86-godišnje starice i otuđio joj je čak 400 litara vina
Ilustracija (Mijo Caktaš)
 Profimedia, Cropix

Početkom tjedna u mjestu Kolarine kod Benkovca nepoznati počinitelj provalio je u konobu u vlasništvu 86-godišnje starice i otuđio joj je čak 400 litara vina. Nesretna baka Marija Ikač doslovce je bila na rubu suza kada je shvatila što se točno dogodilo.

- Ja sam vam jadno staro čeljade, meni znaju kad sam doma, kad nisam i gdje sam. Otišla sam gonit' ovčine, a kad sam se vratila, vina nije bilo. Nisam ja jadna ni primijetila odmah.. sad nemam za goste, ako mi tko dođe. Da mi barem vino vrate - rekla je Ikač za 24 sata.

Policija je potvrdila krađu i podignula kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja, a u međuvremenu nesretna baka postala je predmet zafrkancije na društvenim mrežama. To je očito iznerviralo kapetana Hajduka Miju Caktaša koji je preko Facebooka odlučio odgovoriti svima koji ismijavaju nedaće Marije Ikač.

- Neradnici i jadnici, sram vas bilo. Podrška za staricu, kao šta si i sama rekla; ja sam vam staro čeljado, zbog toga vas molim kontakt ili bilo šta da se pomogne ovoj ženi i da joj se ulipšaju Božić i blagdani! - napisao je Caktaš, prenosi Dalmatinski portal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 06:33