ŽENA JE PRIVEDENA

Policija se oglasila o krvavoj svađi u kojoj je partnerica izbola hrvatskog nogometaša: ‘Sumnjamo na pokušaj ubojstva‘

Prema pisanju lokalnih medija, riječ je o partnerima kod kojih vika i galama nisu nikakva novost

Hrvoje Bači (desno)

 MATIJA GUDLIN/NK TOMISLAV DRNJE/FACEBOOK

Koprivničko-križevačka policija izvijestila je o incidentu koji se 1. siječnja oko 22.15 sati dogodio općini Hlebine u Koprivničko-križevačkoj županiji. Naime, 38-godišnjakinja je u obiteljskoj kući oštrim predmetom zadala ubodnu ranu 32-godišnjaku. Muškarac je prevezen u Opću bolnicu Koprivnica, a žena je uhićena i provodi se kriminalističko istraživanje.

Ranjeni muškarac je podravski nogometaš Hrvoje Bači, član Tomislava iz Drinja, a za napad je osumnjičena njegova izvanbračna supruga.

'Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenom 38-godišnjakinjom sa šireg koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju.

Sumnja se da je osumnjičena u subotu 1. siječnja, oko 22.15 sati u kući u Hlebinama oštećenom 32-godišnjaku oštrim predmetom zadala ubodnu ranu u predjelu prsišta, nanijevši mu tešku tjelesnu ozljedu.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju protiv osumnjičene je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predana je pritvorskom nadzorniku', izvijestili su u ponedjeljak iz policije.

Inače, prema pisanju lokalnih medija, riječ je partnerima kod kojih vika i galama nisu nikakva novost. Njih dvoje roditelji su malene djevojčice, a žena ima i jedno starije dijete iz prvog braka. Nemire između njih često je znao prouzrokovati alkohol, a Bači ima dugu povijest incidenata na nogometnim travnjacima.

Najozbiljniji eksces dogodio se 2009. godine kad je na utakmici 22. kola 4. HNL - sjever igrajući za Tomislav iz Drnja napao suca na domaćoj utakmici s Mladosti iz Čačinaca.

Nakon drugog žutog kartona nasrnuo je na suca Slavka Mikelčića, a priključili su mu se tada i kapetan i predsjednik kluba. Stigla je nakon utakmice i policija koja je alkotestom utvrdila da je Bači u sebi u tom trenutku imao 1,07 promila. Sudac je završio u bolnici s potresom mozga, a Bačiju je disciplinski sudac izrekao doživotnu suspenziju iz nogometa. Ipak, uslijedile su razne žalbe i pomilovanja pa je Bači relativno brzo vraćen.

U proljetnom dijelu prošle sezone Bači je isključen na utakmici Lipe iz Hlebine i Mladosti iz Molvi u 30. minuti. Napravio je namjerni prekršaj, laktom je udario igrača Mladosti Vjekoslava Kolara u lice tako da mu je išla krv, a nakon izlaska s terena preko ograde ga je još i pljunuo. Tada je kažnjen s 14 utakmica zabrane nastupa...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:05