‘ON JE VELIKI BORAC‘

Dominik Livaković posjetio hrabrog Franju (11) kojemu su transplantirana pluća i poklonio mu dres

Vratar hrvatske reprezentacije ipokazao je veliko srce posjetivši u KBC-u Zagreb Franju Kalfića (11) iz Korenice

Dominik Livaković i Franjo Kalfić

 Drago Sopta/HNS

Vratar hrvatske reprezentacije i zagrebačkog Dinama, Dominik Livaković pokazao je veliko srce posjetivši u KBC-u Zagreb Franju Kalfića, dječaka (11) iz Korenice, prvog djeteta u Hrvatskoj s transplantiranim plućima, izvijestili su iz HNS-a.

Dominik je malog Franju, kojemu je tim KBC-a Zagreb prije desetak dana uspješno transplantirao pluća, iznenadio u društvu team menadžerice hrvatske reprezentacije, Ive Olivari.

Franjo nije mogao poželjeti ljepši dar uoči 12. rođendana ovog četvrtka, a s Livijem je proveo ugodno vrijeme, uglavnom razgovarajući o njegovim sjajnim obranama na Svjetskom prvenstvu u Kataru, na kojemu je Hrvatska osvojila povijesnu broncu, priopćili su iz HNS-a.

“Drago mi je da sam uspio obradovati malog Franju i na taj mu način olakšati njegove bolničke dane. Veliki je borac i uvjeren sam da će uspjeti prebroditi sve nedaće s kojima se svakodnevno susreće. Svako dijete zaslužuje biti zdravo, nadam se da će Franjo i ubuduće biti naš vjerni navijač i da ćemo se susresti na jednoj od sljedećih utakmica reprezentacije”, rekao je Dominik Livaković, koji je Franji darovao i potpisao svoj reprezentativni dres.

image
Drago Sopta/HNS
image
Drago Sopta/HNS
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 00:55