TOPLES U FINALU SP-a

Javila se žena o kojoj priča cijeli svijet: Provokativnim objavama odgovorila na glasine da je u - zatvoru!

Uz fotografiju s aerodroma Noe je napisala: ‘Odmah upalite avion prije nego što dođu po mene‘

Argentinke u toplesu slave pobjedu

 Tom Dubravec/Cropix, Instagram screenshot

Nakon odlučujućeg penala Gonzala Montiela, koji je Argentini donio naslov svjetskog prvaka, kamere su se okrenule prema argentinskim navijačima navijačima u transu, među kojima je bila i plavuša koja je kamerama obznanila gole grudi.

Budući da nakon performansa Argentinke u finalu Svjetskog prvenstva od nje jedno vrijeme nije bilo ni traga ni glasa, neki su počeli strahovati kako su ju katarske vlasti strpale iza rešetaka.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix

Ali u ponedjeljak se pokazalo kako su plavokosa Noe - koja je sebe na društvenim mrežama nazvala "djevojka u toplesu" - kao i njena prijateljica, ipak izbjegle kaznu u Kataru, piše The Sun. Noe je podijelila još fotografija u toplesu, kao i fotografiju na kojoj je prilično jasno kako se ukrcava u avion i odlazi iz Katara.

Noe je podijelila I video na kojem se vidi kako ona i njezina prijatelja skidaju majice izvan stadiona Lusaila dok se fotografiraju s nacerenim obožavateljima. Također je objavila još jednu snimku na kojoj se sreće s razdraganom publikom na stadionu i na kojoj ona i prijateljica slave bez majica.

U drugom videu, može se vidjeti kako se Noe i njena prijateljica spremaju prije utakmice, točnije kako dvojica muškaraca ukrašavaju njihove grudi bojama argentinske zastave. Uz gore spomenutu fotografiju s aerodroma Noe je napisala i "odmah upalite avion prije nego što dođu po mene."

image
Instagram Screenshot
image
Instagram Screenshot
image
Instagram Screenshot
image
Instagram Screenshot

Iako žene koje turistički doputuju u Katar ne moraju nositi abaju - dugu, crnu haljinu nalik na haljinu koju nose žene u dijelovima muslimanskog svijeta žene koje putuju u tu zemlju moraju pokriti ramena i nositi suknje, haljine i hlače koje prekrivaju koljena, a zabranjeno je nošenje uske odjeće ili isticanje dekoltea.

Obožavatelji su se zato, čim su shvatili, što je Noe uradila oglasili na društvenim mrežama i istaknuli da Argentinka riskira uhićenje zbog vrlo strogih konzervativnih zakona u zemlji. No katarske vlasti, po svemu sudeći, ipak nisu reagirale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:45