‘NOGOMET JE ČUDO‘

Kako su srpski mediji popratili pobjedu Hrvatske: ‘Šok, kapa dolje!‘; Čudo neviđeno!‘

Informer je pobjedu Hrvatske nazvao "čudom neviđenim" i pohvalio vratara "Vatrenih" Dominika Livakovića

Naslovnice srbijanskih medija

 Screenshot

Hrvatska je u četvrtfinalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru nakon izvođenja jedanaesteraca pobijedila Brazil (1:1; 4:2) te se plasirala u polufinale Mundijala.

Utakmica "Vatrenih" i "Karioka" s velikom se pažnjom pratila u Srbiji, budući da su Brazilci u prvom kolu grupne faze natjecanja Srbiju pobijedili s 2:0.

Portal B92 prvo je vijest o prolazu Hrvatske naslovio informativno - "Hrvatska izbacila Brazil!", no kasnije su ga promijenili u "Senzacija Hrvatske, čekamo Messija".

image

Naslovnica B92

Screenshot
image

Naslovnica B92

Screenshot

Blic je pobjedu Hrvatske prvo proglasio "šokom" i "čudom na penale", međutim kasnije ga je proširio naklonom. "Šok i kapa dolje: Hrvatska je u polufinalu Mundijala, Vatreni režirali novo ‘čudo na penale‘, Brazilci mogu na Copacabanu", stoji u Blicevom naslovu vijesti o prolazu Hrvatske.

image

Naslovnica Blica

Screenshot
image

Naslovnica Blica

Screenshot

Nova.rs prolaz Hrvatske u polufinale Svjetskog prvenstva popratila je viješću s naslovom: "Nevjerojatna Hrvatska poslije lude serije jedanaesteraca izbacila Brazil i prošla u polufinale Mundijala".

image

Naslovnica Nove.rs

Screenshot

Informer je pobjedu Hrvatske nazvao "čudom neviđenim" i pohvalio vratara "Vatrenih" Dominika Livakovića koji je brazilskom reprezentativcu Rodrygu obranio jedanaesterac. "Čudo neviđeno - Hrvatska ide u polufinale! Sreća, penali i nestvarni Livaković poslali Brazilce kući!", stoji na Informeru.

image

Naslovnica Informera

Screenshot

Srpska redakcija N1 televizije prolaz je popratila viješću s naslovom: "Hrvati prvi polufinalisti, izbacili Brazilce na penale".

image

Naslovnica N1

Screenshot

Večernje su novosti pak konstatirale da je "nogomet čudo". "Nogomet je čudo: Hrvatska i Brazil priredili svijetu utakmicu za pamćenje! Katar gledao senzaciju susjeda na golu", stoji u naslovu Večernjih novosti.

image

Naslovnica Večernjih novosti

Screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 03:06