UŽAS U HONG KONGU

Odmotava se klupko jezivog zločina: U hladnjaku pronašli dijelove tijela manekenke, našli i pile, mlinac za meso...

Abbyjin bivši suprug priveden na obali u Tung Chungu zbog čega sumnjaju da je čekao gliser za bijeg

Abby Choi

 Instagram/Screenshot

Pala su prva uhićenja u Hong Kongu u bizarnom slučaju ubojstva influencerice i manekenke Abby Choi (28) čiji je nestanak prijavljen u srijedu.

Policajci sumnjaju da je bivši svekar djevojke režirao stravično ubojstvo nakon što su dijelovi njezina tijela pronađeni u hladnjaku u iznajmljenoj kući. Abby (28) je bila manekenka u usponu, a policiju je jezivo otkriće dočekalo u selu Lung Mei koje je pola sata udaljeno od centra Hong Konga, prenosi The Sun.

Nakon što su u petak poslijepodne provalili u kuću koju je unajmio Abbyjin bivši svekar, policajci su u hladnjaku pronašli dvije noge, osobnu iskaznicu na ime Abby Choi i kreditne kartice, dok glavu, trup i ruke nisu pronašli. Policija je uhitila Abbyjinog bivšeg muža, njegove roditelje i brata.

Izvor je za South China Morning Post rekao da je njen bivši suprug priveden na obali u zaljevu Tung Chungu zbog čega sumnjaju da je čekao gliser za bijeg. Također vjeruje da je mozak iza cijele operacije bio Abbyjin bivši svekar, policajac, jer je policija opisala ubojstvo dobro planiranim i s predumišljajem.

Policijski nadzornik Alan Chung rekao je da vlasti vjeruju da je žrtva imala financijske razmirice s obitelji bivšeg supruga u ukupnom iznosu od oko 120 milijuna eura. U kući koju je unajmio njezin bivši svekar pronađeni su alati koji omogućuju komadanje leša, uključujući mlince za meso, motorne pile, kabanice, rukavice i maske.

Manekenka, koja se nedavno pojavila na naslovnici modnog časopisa L‘Officiel Monaco, posljednji je put viđena živa u utorak. Policijska potraga za Abby krenula je u četvrtak, a vijest o njenom ubojstvu u Hong Kongu je dočekana s užasom.

Prošli tjedan na Instagram profilu je podijelila fotografiju naslovnice sa svojih 90 tisuća pratitelja i napisala:

- Od Hong Konga do naslovnice L‘Official Monaco. Moje putovanje ikone stila se nastavlja. Zahvalna sam na ovom priznanju i kontinuiranoj podršci na tom putu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:58