VELIKI MISTERIJ

Srčani udar ili ipak nasilna smrt?: Stigli rezultati obdukcije jednog od ključnih ljudi u ubojstvu Danke Ilić!

Dalibor je, prema službenom policijskom priopćenju, umro u pritvoru od posljedica srčanog udara

Dalibor Dragijević

 Facebook

U Više javno tužiteljstvo u Zaječaru u Srbiji danas je primljen obdukcijski zapisnik Instituta za sudsku medicinu u Beogradu sada pokojnog Dalibora Dragijevića iz Zlota, osumnjičenog da je pomogao bratu Dejanu da se riješi tijela djevojčice Danke Ilić (2), piše Blic.

- Obdukcijski zapisnik će u najkraćem roku biti razmotren, nakon čega će se postupiti u skladu s odredbama zakona, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena - navodi se u službenom priopćenju VJT Zaječar.

Osumnjičeni Dalibor Dragijević (40) iz Bora, kojem je bilo određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je pomogao Dejanu Dragijeviću (50), osumnjičenom za teško ubojstvo dvogodišnje Danke Ilić nakon zločina, preminuo je 7. travnja u Policijskoj upravi u Boru.

Dalibor je prema službenom policijskom priopćenju, umro u pritvoru od posljedica srčanog udara. No, dio medija iz Srbije prošlog je tjedna objavio kako je Dalibor Dragijević u policijskoj postaji umro nasilnom smrću. Podsjetimo, uhićen je 6. travnja, zajedno s ocem Radoslavom, pod sumnjom da je pomogao bratu Dejanu da premjesti tijelo ubijene Danke Ilić.

Dalibor je prije smrti i priznao da je pomogao bratu Dejanu da se riješi tijela Danke Ilić. On je policiju vodio na više lokacija, ali ni na jednoj nije pronađeno tijelo Danke Ilić.

Iznenadna smrt brata ubojice bi mogla utjecati na istragu, s obzirom da je bio jedna od tri ključne osobe koje mogu pomoći policiji u potrazi za tijelom Danke, piše Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 23:19