UBOJSTVO U KRAGUJEVCU

SRPSKI MMA BORAC LIKVIDIRAN U RESTORANU Ubojica je s kacigom na glavi ušetao na terasu i izrešetao ga pred očima zaprepaštenih gostiju

 
Radoš Joksimović
 Facebook

Srpski MMA borac Radoš Joksimović (29) ubijen je sinoć u kragujevačkom restoranu Neptun oko 20 sati.

Kako saznaje Kurir, ubojica je na mjesto zločina došao motociklom, a zatim sa kacigom na glavi ušetao na terasu restorana na kojoj je sjedio Joksimović, prišao stolu, ispalio mu dva metka u grudi i pobjegao. MMA borac je pao na pod, a u pomoć su mu pritrčali konobari. Hitna pomoć ga je u teškom stanju prevezla u bolnicu, ali je ubrzo poslije preminuo.

Kragujevačka policija uhapsila je danas A.M. (22) osumnjičenog da je sinoć ubio Radoša Joksimovića. Kako piše Kurir, A.M. je priznao da je ubio Joksimovića i policiji predao oružje kojim je počinio ovaj zločin. On je navodno u policiji rekao "kako nije imao namjeru ubiti Joksimovića nego ga samo raniti i zaplašiti". Osumnjičenik je priveden pod jakim mjerama osiguranja.

Sinoć je ispred Kliničkog centra u Kragujevcu vladao kaos. Ondje se okupilo nekoliko desetina prijatelja pokojnog Joksimovića pa su oko bolnice bile raspoređene i jake policijske snage.

Inače, Radoš Joksimović ustrijeljen je i u kolovozu 2016. godine u centru Kragujevca. Zbog teških ozljeda koje je tada zadobio, više se nije mogao baviti sportom.

Policija je tada nakon dvodnevne potrage, uhapsila J.M. (22) iz Kragujevca zbog sumnje da je pucao u MMA borca. Nakon pucnjave se skrivao kod prijatelja, a posle potjere se sam predao policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:58