Ostalo

Ima li kraja ovome? Floyd Mayweather na pragu dogovora novog meča, ovog puta protiv - glazbenika!?

Floyd Mayweather Jr.

 TOM PENNINGTON/Getty images/Profimedia
Izgleda da su se sve granice izbrisale jer bi uskoro mogli svjedočiti meču između bivšeg svjetskog prvaka i jednog glazbenika koji nikada nije bio u ringu

Svega smo se nagledali u boksu u posljednjih nekoliko godina. Razni mečevi ‘‘influencera‘‘, egzibicijski mečevi profesionalnih boksača i MMA boraca, međutim, ovo o čemu sada pišemo još nismo vidjeli.

Naravno, nije teško pogoditi da je u nešto takvo upleten Floyd Mayweather Jr., koji je od 2017. godine i završetka svoje velike profesionalne karijere odradio sedam egzibicijskih mečeva. Posljednji je bio onaj protiv Johna Gottija koji se pretvorio u masovnu tučnjavu, a sada je na pragu dogovor meča protiv – glazbenika.

Da, dobro ste pročitali. Floyd Mayweather bi se u svom sljedećem nastupu trebao boriti protiv repera Bugzyja Malonea, a upravo je Malone u intervjuu za Sky Sports otkrio da se na ovoj borbi i radi:

‘‘Jako zanimljivo ime su mi ponudili u Floydu Mayweatheru. Za taj meč su me pitali ne tako davno, a ja sam izrazio interes jer nekako imam osjećaj da me ljudi žele vidjeti kako boksam, a imena koja su mi do sada nudili me nisu previše zanimala. U trenutku kada su ponudili Floyda sam odmah pristao, bez da sam razmišljao hoće li me udarati u glavu ili ne‘‘, rekao je Malone.

‘‘Ja ću biti teži, a kada sam od nekoga teži, bez obzira na njegove vještine, ja i dalje imam šansu‘‘, dodao je.

Izgleda da su se sve granice izbrisale jer bi uskoro mogli svjedočiti meču između bivšeg svjetskog prvaka i jednog glazbenika koji nikada nije bio u ringu. Mayweather je uistinu otišao u čudnom smjeru nakon kraja karijere, a je li to ispravna stvar, neka svatko procijeni za sebe.

Linker
09. svibanj 2024 08:34