UFC

Israel Adesanya o Ercegu: ’Nisam ni znao da je on Australac. Steve, brate, na tebi je da šokiraš svijet’

Israel Adesanya

 Screenshot (youtube, Freestylebender)
Jedna od najvećih zvijezda UFC-a 304 te bivši dvostruki prvak najjače svjetske MMA promocije analizirao je borbu između Pantoje i Ercega

Sati nas dijele od UFC-a 301, a kako već svi znamo u glavnoj borbi večeri nastupaju prvak UFC-ove muha kategorije (-57kg) Alexandre "The Cannibal" Pantoja (27-5) i Australac hrvatskih korijena Steve "Astro Boy" Erceg (12-1).

Erceg je nakon tri pobjedonosna nastupa u UFC-u dobio priliku za titulu što je iznenadilo mnoge fanove pa i samog Israela "The Last Style Bendera" Adesanyu (24-3). Bivši dvostruki UFC-ov prvak srednje kategorije i bivši izazivač Gloryjeve titule smatra da nas očekuje vrlo zanimljiv i kompetitivan meč.

"Nisam znao uopće da je Australac do tog nokauta (op.a. protiv Matta Schnella početkom ove godine). To je stvarno bio elektrizirajuć i upečatljiv trenutak. Čeka nas j**en meč. Neću lagati, želim da Steve pobijedi jer bi to bila tako dobra priča. Zamislite samo, nakon četiri nastupa osvojiti titulu... To bi bilo jako kul od njega" rekao je Adesanya na svom YouTube kanalu.

"The Last Style Bender" naglasio je da ipak treba uzeti u obzir Pantojino iskustvo te faktor njegovog natjecanja na najvećem nivou UFC-a. "On jednostavno slama ljude, to je učinio Morenu i tipovima sličnim njemu".

"Kad bi morao staviti novce na nekog, kladio bi se na Pantoju zbog iskustva. Steve brate, na tebi je da šokiraš svijet" zaključio je uvijek rječiti Adesanya.

Linker
04. svibanj 2024 15:00