UFC

(VIDEO) Ivana Petrović i Liang Na sučelile se uoči borbe: Hrvatska borkinja pogledom ‘strijeljala‘ protivnicu

Ivana Petrović i Liang Na

 Screenshot/YouTube (UFC)
Ivana uoči drugog nastupa pod okriljem UFC-a djeluje vrlo odlučno i samopouzdano

Ivana Petrović (6-1) vraća se u oktogon! Najbolja hrvatska MMA borkinja (s norveškom adresom) odmjerit će snage s Kineskinjom Liang Na (19-7) na preliminarnom dijelu večerašnje UFC on ESPN 55 priredbe. Obje borkinje muha kategorije uspješno su prošle vaganje, a onda odradile i posljednje sučeljavanje uoči predstojećeg okršaja.

Ivani je vagi pokazala 57,2 kilograma, a jednako toliko imala je i njezina suparnica. Po završetku mjerenja težine, borkinje su stale jedna nasuprot druge i uslijedio je međusobni "faceoff", a 29-godišnji Hrvatica u tim je trenucima djelovala vrlo samopouzdano i odlučno. Kako je to točno izgledalo, možete pogledati u videozapisu koji slijedi.

Podsjetimo, bit će ovo drugi Ivanin nastup u oktogonu najjače svjetske MMA organizacije. Debitirala je početkom srpnja 2023., kada je jednoglasnom odlukom sudaca izgubila od Brazilke Luane Caroline i tako upisala svoj prvi poraz u profesionalnoj MMA karijeri. Rođena Mostarka prethodno je dominirala muha kategorijom Aresa, gdje je bila i prva "flyweight" prvakinja u povijesti francuske promocije, a pojas je jednom uspješno i obranila. Sada ponovno ulazi u UFC-ov kavez, a mi čvrsto vjerujemo kako će se vratiti na pobjedničke staze te demonstrirati svu širinu svog talenta i vještina.

Linker
27. travanj 2024 08:13