NOVI-STARI GRADONAČELNIK

FOTO: Bandić pobjedu dočekao u bolničkoj sobi majke Blagice koja se liječi u Krapinskim Toplicama

 Facebook

Prve neslužbene rezultate drugog kruga lokalnih izbora novi-stari zagrebački gradonačelnik Milan Bandić dočekao je u Krapinskim Toplicama, točnije u privatnoj Klinici za kardiologiju i kardiovaskuarnu kirurgiju Magdalena, gdje mu se 93-godišnja majka Blagica Bandić već danima oporavlja od srčanih problema.

'JA SAM POSEBAN, ALI TAKO NORMALAN I JEDNOSTAVAN' Bandić slavi izbornu pobjedu na Bundeku

Svoje je birače u 20 sati na svom Facebook profilu obavijestio da će prve rezultate dočekati s majkom koja je u Magdaleni na rehabilitaciji, a nešto kasnije objavio je i fotografiju iz bolničke sobe. Facebook prijatelji su mu čestitali na pobjedi i poželili majci brzo ozdravljenje.

Od dežurnih u Magdaleni doznajemo kako je Bandić u kliniku stigao u pratnji službenog vozaća. Nije se dugo zadržavao, tridesetak minuta, nakon čega je pojurio na zagrebački Bundek gdje mu je bio izborni stožer. Tamo ga je čekalo nekoliko tisuća simpatizera koji su uz pjesmu slavili njegovu pobjedu.

Bandićeva majka Blagica u teškom je stanju završila u mostarskoj bolnici 19. svibnja, točno na dan prvog kruga lokalnih izbora. Bandić je tada, dočekujući prve rezultate, sa suzama u očima rekao kako mu je majka na samrti, no radilo se o teškoj srčanoj fibrilaciji te joj život sada nije u opasnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:31