Ronald Goršić / Hanza media
NIJE MU OVO TREBALO PRED RIO

DRAMA NAJBOLJEG HRVATSKOG KOŠARKAŠA Bogdanović i djevojka iz Turske pobjegli glavom bez obzira

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. srpanj 2016. 11:50

Nakon što je s Hrvatskom izborio Olimpijske igre u Riju, najbolji hrvatski košarkaš, Bojan Bogdanović uzeo je nekoliko dana odmora. Zajedno sa svojom djevojkom zaputio se prema turskom Bodrumu, predivnom poluotoku koji se nalazi na mjestu gdje se susreću Egejsko i Sredozemno more.

Iako je to trebao biti odmor iz snova, on je vrlo brzo prekinut. Naime, u blizini je odsjeo i turski predsjednik Recep Erdogan, a strani mediji navode kako su za vrijeme vojnog udara zračne snage isporučile nekoliko bombi u okrugu hotela gdje se Erdogan nalazio. To je bilo dovoljno da hrvatski košarkaš pokupi stvari i brodom krene prema grčkom otoku Rodosu.

La Ga No...Par dana odmora prije nastavka misije Rio #sretnanovagodina #elbabo #bzb #rioparty #cacemicopcabana

A video posted by Bojan Bogdanovic (@44bojan) on

Evakuacija je organizirana od strane njegovog menadžera u suradnji s team menagerom grčke momčadi Colossus Georgeom Gkotzogiannisom prenosi Netsdaily. Put od Bodruma do Rodosa trajao je oko sat vremena, a 27-godišnji košarkaš stigao je bez ikakvih problema. Bogdanović se u Grčkoj zadržao nekoliko sati, a potom je krenuo za Zagreb iz kojeg će za nekoliko dana zajedno s reprezentacijom krenuti prema Riju.

Linker
22. travanj 2024 01:13