STRAVA U SPLITU

Mladić (22) izboden kod narodnjačkog kluba

Incident se dogodio kod narodnjačkog kluba "Paganini" u Splitu. Mladić se u bolnici bori za život
 Nikola Vilić/ CROPIX

NOVO 10:50 - Splitska policija je uhitila dvadesetogodišnjeg mladića kojega dovodi u vezu s jutrošnjim teškim ranjavanjem 22-godišnjaka.

Uhićen je koji sat nakon napada u Odeskoj ulici, dok se liječnici u splitskoj bolnici bore za život 22-godišnjaka s ubodnim ranama, doznaje se u splitskoj policiji.

Nad uhićenim mladićem u tijeku je kriminalističko istraživanje.

Neslužbeno, saznaje Dalmacija news, žrtva je iz Dugog Rata, a u Splitu je bio na sestrinoj svadbi. U tučnjavi, zatim brutalnom napadu nožem zadobio je nekoliko uboda, a liječnici su ga već dvaput uspjeli oživjeti. Stanje mu je i dalje vrlo teško, javlja dalmacijanews.com.

-----------------------------------------------

08:29 SPLIT - Teške i za život opasne tjelesne ozljede zadobio je rano jutros muškarac kojem je netko zadao ubodne rane, potvrdila je splitska policija.

Ozlijeđen je u 5,40 sati u Odeskoj ulici. Kolima Hitne medicinske pomoći je prebačen u splitsku bolnicu gdje su liječnici utvrdili da je životno ugrožen zbog čega je hospitaliziran.

Neslužbeno, ozlijeđen je nedaleko od narodnjačkog kluba "Paganini", ali i u blizini Prometne postaje, a jedna osoba se dovodi u vezu s tim sukobom, ali još nije uhićena.

Na mjestu događaja traje očevid. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:38